Meeting #1 – Tech Talk **DeepSeek (Word of the day : Prompt)**

Thursday, February 13, 2025 @ 19:00

| 9:00 | Welcome guests and networking | Sean Lin 林景昇 DTM | Meeting Sergeant at Arms | 30 min | We provide a s | |
|---------|--|----------------------|--------------------------------|-----------|---|--------|
| OPENIN | G | | | | learning e | xper |
| 19:30 | Opening and introduction of guests | Darron Sun | President | 5 min | communicatio resulting in gro personal grow | |
| 19:35 | Warming up | Sean Lin 林景昇 DTM | Toastmaster | 5 min | | |
| FACILIT | ATOR TEAM | | | | | |
| 19:40 | Introduction Of Facilitators | Cindy Ng EC5 | General Evaluator | 1 min | Time Rule | |
| 19:41 | Timer's Duty | Sandy Zhu PM2 | Timer | 1 min | | |
| 19:42 | Ah Counter's Duty | Jenny Li 李恩盈 | Ah-Counter | 1 min | Туре | S |
| 19:43 | Grammarian's Duty | Judy Tam DTM | Grammarian | 1 min | Green | 1 |
| 19:44 | Word of the Day | Judy Tam DTM | Grammarian | 1 min | | |
| 19:45 | General Evaluator's Duty | Cindy Ng EC5 | General Evaluator | 1 min | Yellow Red | 0 Т |
| DINNER | | | | | Grace time | e 3 |
| 19:46 | Group photo | Wilson YAU DTM | Photographer | 1 min | | |
| 19:47 | 15 MIN TO KNOW EACH OTHER! Is time to make new friends! Stand up | and talk each other. | | 15 min | | |
| PREPAR | ED SPEECHES | | | | Reminde | r |
| 20:02 | Introductio Workshop Tuly Lan 兰艳丽 | n to Toastmasters | Speaker 0 | 15-20 min | 1. Pleas turn it 2. Do no | t into |

http://www.toastmasters-club.org/techtalk

de a supportive and positive experience in which members wered to develop ication and leadership skills, in greater self-confidence and growth.

| Short Speech | Long Speech |
|--------------|--|
| 1 min left | 2 min left |
| 0.5 min left | 1 min left |
| Time is up | Time is up |
| 30 sec | 30 sec |
| | 1 min left 0.5 min left Time is up |

- se turn off your mobile phone or turn it into silent mode!
- 2. Do not talk about topics of Politics.

| | | District 89 Director | | | Religion or Sex! 3. Do not walk arou present their spe | und when speakers eeches! ing your manuals and |
|-------|----------------------|--|-----------|---------|---|--|
| 20:22 | Welcome to write fee | edback to Speaker | | 2 min | | |
| 20:24 | | The Promise <i>Demo Speech</i> Chih Au MS5 <i>District 89 International Speech Champion</i> | Speaker 1 | 5-7 min | Officers Team Feb 2025 - Jun 2025 Officer | Name |
| 20:31 | Welcome to write fee | edback to Speaker | | 2 min | President | Darron Sun |
| 20:33 | | Guardians of the Digital Galaxy: | Speaker 2 | 4-6 min | VP Education | Silvia Ihensekhien |
| | 3 | My journey as a CISO -L1: Ice Breaker | | | VP Membership | Derek Lau |
| | | Silvia Ihensekhien | | | VP Public Relations | Justina Ho |
| | | | | | Secretary | Sean Lin 林景昇 DTM |
| | | | | | Treasurer | Wilson YAU DTM |
| 20:39 | Welcome to write fee | edback to Speaker | | 2 min | Sergeant at Arms | Justina Ho |
| 20:41 | | If Al Had a Physical Body, What Would It Do? PM-L1: Evaluation and Feedback 1 Darron Sun | Speaker 3 | 5-7 min | | e a member, contact our President |

Welcome to write feedback to Speaker 2 min 20:48 TABLE TOPICS Table Topics (Guests Are Welcome) **Pauline Chin IP5** Topicsmaster 15 min 20:50 **EVALUATION** Evaluation for Silvia Ihensekhien Augustine Chow 周志堅 2-3 min Evaluator 21:05 **PM4**

| 21:08 | Evaluation for Darron Sun | Wilson YAU DTM | Evaluator | 2-3 min |
|--------|-----------------------------------|------------------|---------------------------|---------|
| 21:11 | Table Topics Evaluation | Andy WU EC5 | Table Topics Evaluator | 5 min |
| MEETIN | G REPORT | | | |
| 21:16 | Ah Counter's Report | Jenny Li 李恩盈 | Ah-Counter | 2 min |
| 21:18 | Grammarian's Report | Judy Tam DTM | Grammarian | 3 min |
| 21:21 | Timer's Report | Sandy Zhu PM2 | Timer | 2 min |
| 21:23 | Voting for the Best | Sean Lin 林景昇 DTM | Toastmaster | 2 min |
| 21:25 | General Evaluator's Report | Cindy Ng EC5 | General Evaluator | 7 min |
| CLOSIN | G | | | |
| 21:32 | Comments from guests and members | Darron Sun | President | 5 min |
| 21:37 | Q&A about Toastmasters | All | Audience | 5 min |
| 21:42 | Announcement of The Best | Darron Sun | President | 2 min |
| 21:44 | Club Business and Closing Remarks | Darron Sun | President | 5 min |

Tuly Lan 兰艳丽 DTM - > Workshop

Poster in **black text** / Poster in **white text**

Chih Au MS5 – > Demo Speech

Poster in **black text** / Poster in **white text**

Silvia Ihensekhien – > Level 1: Ice Breaker

The purpose of this project is to introduce yourself to the club and learn the basic structure of a public speech. Write and deliver a speech about any topic to introduce yourself to the club. Your speech may be humorous, informational, or any other style that appeals to you.

Poster in **black text** / Poster in **white text**

Darron Sun – Presentation Mastery > Level 1: Evaluation and Feedback 1

Choose any topic for your first 5- to 7-minute speech. After your speech, carefully review your feedback. At a different club meeting, present a 5- to 7-minute speech in which you incorporate feedback from your first speech. You may choose to present the same speech again or a new speech. Your second speech should reflect some or all of the feedback from your first speech. Finally, after you have completed both speeches, serve as an evaluator at a club meeting and deliver constructive feedback about another member's presentation.

Poster in **black text** / Poster in **white text**

- © 2025 Powered by Skyn7t

